Vendégem a prémium Art csomagomra érkezett hozzám február elején.

Ez a csomag abban különbözik a többitől, hogy a klasszikus művészi akt elkészítése mellett lehetőség van választani egy művészi alkotási módot is.

Többféle lehetőséget átbeszéltünk, és végül a vizes fotózásra esett a választásunk.

A vizes fotózásunkat egy 4. kerületi műteremben tartottuk, ami meleg vizes esőztető rendszerrel van felszerelve.

Két órára foglaltuk le a termet, hogy ne kelljen kapkodnunk. A fotózáson kívül bele kellett kalkulálni a hajszárítási időt is.

A fekete háttér előtt és a fekete csempén izgalmasan kontrasztosak a vízcseppek, és a sötét színek segítettek sejtelmessé varázsolni a képeinket.

A teremben az egyik oldalt egy átlátszó fólia található tükör háttérrel, ahova kényelmesen be lehet állni. Itt kezdtük el a fotózásunkat. A modellem itt még száraz maradt, csak kívülről vizeztem be a fóliát a csoda vízcseppes hatásért.

Ezután a vízsugár mögé állt a modellem, én pedig a víz túloldalán fotóztam. Itt is még viszonylag száraz maradt vendégem. Ne úgy képzeld el a vizes fotózást, hogy másfél óráig ázni kell.

Majd a részletfotók következtek, amikor azt a bizonyos testrészt már bevizeztünk alaposan, amit meg szerettünk volna közelebbről örökíteni. Ahogy haladtunk a fotózással, úgy lett egyre vizesebb modellem.

A fotózás vége felé már a vízsugár alá állt vendégem, és az igazi csuromvizes hatást itt értük el. Nekem ezek lettek a kedvenc fotóim.

Next
Next

Füstös Akt