Épnek hitt testben ép lélek

Az élet sokadik alkalommal bizonyítja be számomra, hogy minden olyan, amilyennek mi látjuk!

Mindig szerettem azokat az embereket, akik létükkel inspirálnak. A vidámság, az optimizmus olyan tulajdonságok, amelyek feltöltenek, újabb és újabb megvalósítási ötletekkel ajándékoznak meg, Anikó épp ilyen!

Felemelő személyisége és története miatt nagyon szerettem volna minél előbb lencsevégre kapni, hogy másoknak is erőt adjon.

Életútja cseppet sem volt zökkenőmentes, sőt sokan nehezen birkóztak volna meg tragédiájával. Anikó több mint húsz éve történt autóbalesetéből nemhogy felállt, fél lábát elveszítve újra megtanult járni és megváltozott testével együtt élni, újabb és újabb célokat tűzve ki maga elé.

Az új élethelyzetével kezdetekben minden nap barátságot kellett kötnie, hiszen nem volt egyszerű elfogadnia, hogy bal lábát térdtől lefelé elveszítette. Nehezen ment számára, hogy életében ne az önsajnálat töltse be napjait, hogy miért éppen vele történt és miért kell az életét egy művégtaggal élnie. Anikó azonban nem adta fel, megküzdve a nehézségekkel, folyamatosan a pozitívumokra koncentrálva újra meglátta önmagát, saját belső és külső szépségét. Lassan teljesen elfogadta új formáját, visszakapva nőiességét és magabiztosságát.

Rengeteg munkával, kitartással, fegyelemmel és türelemmel eljutott oda, hogy a tükörben azt a boldog és csinos nőt látja, aki mindig is volt...

Másfél éve a fitnesz lett az új szerelem, a sport, az edzések nagyon sok erőt, motivációt adtak a számára, így válva egy teljesen új emberré. Mára rendszeresen versenyeken indul, amelyeken nyerni is tud. A kemény munka meghozta gyümölcsét, szépen kiformált testét, büszkén vállalja, megmutatva nőiességét fehérneműben is.

Kedves személyisége a képeken is átjön, hiszen teljesen önazonos, megtanulta elfogadni, és látni saját értékeit, szépségét.

„Boldog vagyok, azt gondolom az igazi szépség belülről fakad, csak meg kell szeretnünk magunkat úgy ahogy vagyunk, elfogadni azt, hogy nem kell tökéletesnek lennünk, anélkül is lehetünk igazán szexi nők.

Megtalálni azokat az embereket, dolgokat amik boldoggá tesznek, akik úgy szeretnek minket, amilyenek vagyunk.

Nekem ez sikerült!

Remélem, a történetemmel inspirálni és segíteni tudok azoknak a lányoknak, nőknek, akik nincsenek megelégedve magukkal, a testükkel!”

Anikó története nekem is nagyon sokat adott, hiszen nap mint nap azzal szembesülök, hogy mennyire nehezen fogadják el saját testüket, nőiességüket a nők, testi adottságoktól függetlenül.

A célom az, hogy minden nőtársamat rádöbbentsek arra, hogy mennyire értékesek, és képeimen keresztül láttassam meg velük valódi gyönyörű énjüket!

Previous
Previous

Akt Workshopunk