Nemrég egy új dologban próbáltam ki magam.

Mióta az aktfotózásokkal foglalkozok, nagyon sokan érdeklődnek, hogy miként zajlik egy ilyen alkalom. Nem tudják elképzelni, kíváncsiak rá, hogyan készülnek ezek a sorozatok.

Ennek apropóján, mentoraim támogatásával megtartottuk első workshopjainkat a témában, ami számomra is kihívás volt.

Kilépni a kamerám mögül, a komfortzónámból és nyilvánosan megmutatni, hogy mit is csinálok. Egészen más érzés volt ezt bemutatni, beszélni róla, mint a saját szememmel figyelni és érezni a modellemmel közös flowt.

Nem is gondoltam, hogy a fotózás ezen vállfaja, az aktozás, a meztelenség mint téma mennyi érzést tud beindítani, nemcsak a kamera elé ülő modellben, hanem a fotósokban is.

Ez a téma, vagyis a meztelenség mennyi nőnek okoz gondot, nemcsak a vetkőzés miatt gátlásosak, hanem sokukat az is feszélyez, ha más meztelen előttük. Sokan éppen ennek legyőzése miatt jelentkeztek.

Modellünk, Panni is nagyon sokat segített, a meztelenség számára egy kifejezési forma, amelyet bámulatos természetességgel kezel, segítve másokat is testtudatuk felébresztésében, önmaguk elfogadásában.

A szuper hangulatú workshopon sokféle, izgalmas világítástechnikát próbáltunk ki, a pózoltatást gyakoroltuk, megmutattuk milyen dolgozni a fényfestéssel, illetve mennyire izgalmas eredmény érhető el a különböző kellékek használatával.

Azt hiszem mindenkinek egy igazi feltöltő alkalom volt.

A résztvevők így élték meg a workshopot:


“Izgultam, hogyan érint majd a meztelenség a fotózás során, de Panni olyan természetességgel kezelte a helyzetet, hogy tényleg az embernek a végére fel sem tűnt hogy nincs a modellen ruha...szóval így is lehet a saját testünket szeretni és elfogadni, ez mindenképp motiváló erőként hat rám.

Még mindig oda vagyok, hogy vannak olyan emberek akik ilyen magas szintű testtudattal rendelkeznek, minden porcikájukat ismerik és úgy mozdítják ahogy akarják, ez zseniális!

Nagyon jó volt újra fotós közegben mozogni, ilyenkor azt kívánom bárcsak több fülem és szemem lenne hogy mindent halljak és lássak, annyi hasznos információ és érdekes szemszög elhangzik ezeken a közös fotózásokon, az biztos hogy számomra is feltöltekezés volt, köszönöm mindenkinek!”


“Nagyon köszönjük Szandi, hálás vagyok, hogy beleláthattam a munkádba, szuper amit csinálsz! Nagyona különleges élmény volt, Panni is profi. A meztelenség a végére már fel sem tűnt.”

Previous
Previous

Csodásan más állapotban: egy kismama fotózás margójára…

Next
Next

Épnek hitt testben ép lélek