Csodásan más állapotban: egy kismama fotózás margójára…

A nő és a nőiesség áll a fotózásaim középpontjában, ez nagyon sok lehetőséget, élethelyzetet rejt magában. Az egyik ilyen különleges „alkalom”, az anyaságra készülő nő, az áldott állapot megmutatása, megörökítése. Nagyon szeretem azokat a fotózásokat, amelyeknek van apropója, egy olyan pillanat, ami megismételhetetlen… Ez a nők életében az egyik legnagyobb, ami valljuk be nem egy gyakori pillanat.

Az élet velejárója ez a gyönyörű pocak, ami nagyban hozzátartozik a nőiesség teljes megéléséhez. Egy olyan bensőséges pillanat, amelyet meg kell örökítenünk, nemcsak saját magunknak, hanem majd gyermekünk számára is. Megosztani vele az érkezésére váró csodás napokat, megmutatni az óriási pocakunkat, az ő egykori kis lakhelyét, amire valamelyik élethelyzetében mindig kíváncsi lesz. Nekünk is nagyon jó érzés lesz nosztalgiázni, hatalmas önbizalom löketet adhat, ha látjuk ezeket a képeket, mindig emlékeztetni fog minket arra, hogy milyen bámulatos testben élhetünk.

A kismamák másképpen különlegesek, szerettem volna most is az én sejtelmes, érzéki stílusomban készíteni a képeket. A kismama sorozatot nem a megszokott menetrendben fotóztam, semmiképpen sem akartam ezt a csodás állapotot, a női test gyönyörű változásait óriási drapériákkal, ruhákkal eltakarni, mint az általában lenni szokott. Ezt a megismételhetetlen, várakozásokkal teli pillanatot a női test csodás valójában akartam megörökíteni, a maga dögös és szexi domborulataival.


És hogy hogyan élte meg a fotózást  kismamám?

„Annyira hálás vagyok, hogy amikor megnézem ezeket a bámulatos képeket újra szexi maminak érzem magam. Hatalmas önbizalmat ad, hogy nagy pocakkal is dögösnek érezhetem magam.

Furcsa érzés, hogy nem volt min izgulnom, Szandi annyira profin segített, mondta, hogy mit csináljak, és a jó hangulatú fotózáson nagyon sokat nevettünk.

Ajánlom minden kismamának, hogy örökítse meg gyönyörű pocakját, hogy sose merüljön feledésbe milyen változásokon mentek keresztül ebben a varázslatos időszakban!”

Previous
Previous

Sivatagi hangulatú glamour fotózás

Next
Next

Akt Workshopunk