Sivatagi hangulatú glamour fotózás

Már régóta szerettem volna megvalósítani egy sivatagi hangulatú fotózást egy homokbányában, és most végre megvalósult!

Budapesttől csak 20 km-re található a helyszín, így nagyon könnyen megközelíthető autóval, és csak egy rövid sétát kell tenni, hogy a fotózásunk helyszínére érjünk. Kültéri fotózásoknál nekem mindig szempont, hogy ne fáradjunk el már a fotózás előtt.

Beszereztem egy fekete, könnyen libbenős anyagot, amit lehet kérni a fotózásokon. A "mindenki szekrényében lapuló" kis fekete ruha tökéletes hozzá, nem kell sokat gondolkozni a szetteken se. Aki kicsit lengébb sorozatot szeretne, annak egy fekete bodyt vagy fürdőruhát javaslok.

A képeknek nagyon izgalmas hangulatot ad az aranyszínű homok és a fekete anyagok kontrasztja.

Mintha más világba utaznánk a fotózásunk alkalmával. :) Az izgalmas helyszín pedig abban segít, hogy igazán változatos és nőies legyen a sorozatunk.

A kültéri fotózások nagy előnye, hogy könnyed és laza a fotózás. Nem kell tartani attól, hogy nem tuadsz pózolni, ez nem a beállított képekről szól.

Úgy képzeld el ezt az alkalmat, hogy sétálunk, beszélgetünk, jól érezzük magunkat. Közben én pedig segítek neked, hogy mit csinálj, mi áll jól neked.

A kültéri fotózások igazi élményt szoktak jelenteni. Nekem főleg emiatt a nagy kedvencem. Az elkészült szép, nőies fotók mellett feltöltődést is kaphatunk, kiszakadhatunk a szürke hétköznapokból.

Previous
Previous

Hogyan fotózok- Retus

Next
Next

Csodásan más állapotban: egy kismama fotózás margójára…